Info

Falupodden

Nu kan du lyssna på Falupodden, en radiosändning, som du kan ladda ner och lyssna på i din telefon, dator eller läsplatta. Tanken bakom Falupodden är att diskutera näringslivsfrågor och aktuella ämnen som berör Faluborna, samt ge en bredare bild av vad som händer inom Falu kommun.
RSS Feed
Falupodden
2019
August
June
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: September, 2016
Sep 27, 2016

Företaget Dansa i Falun besöks varje vecka av cirka 1 000 dansare. Under sin väg till att bli en framgångsrik (icke att förväxla med välbetald) företagare har Helena Sahlén Nelson samlat på sig mycket värdefull erfarenhet, som anställd på gym, på dansstudio och på Göteborgsoperan.

- Att vara företagare är en livsstil, kanske i synnerhet i en bransch som min, säger Helena.

Programledare: Pelle Marklund. Vinjettmusik Erik Jansson. Cirka 21 minuter långt.            

Sep 20, 2016

I det här programmet möter vi Richard Mårtensson, HR-chef i Falu kommun som nyligen föreläste på prideveckan i Stockholm om det arbete som bedrivs mot mobbning och kränkande särbehandling i Falu kommun. Richard Mårtensson berättar också om kampen mot korruption och för ett ledarskap som präglas av omtanke och medmänsklighet. Programledare är Niklas Lind. Vinjettmusik Erik Jansson. Cirka 31 minuter långt.

Sep 13, 2016

I det här programmet möter vi Marcus Eldh, grundare av WildSweden som har sin bas i Sundborn. WildSweden driver guidade turer med fokus på vilda djur och fick Stora Turismpriset i Sverige 2015.

Marcus Eldh berättar om sin upptäktsresa inom både entreprenörskap och ekoturism och varför verksamheten till sist flyttades till Falu kommun. Programledare: Pelle Marklund. Vinjettmusik Erik Jansson. Cirka 25 minuter långt.

Sep 6, 2016

Hur bra är egentligen företagsklimatet i kommunen och vilka är de stora utmaningarna?

Medverkande: Pelle Marklund företagarprofil, Linda Norén näringslivschef Falu kommun och Niklas Lind, kommunikationschef Falu kommun. Vinjettmusik Erik Jansson. 21 minuter långt.

1