Info

Falupodden

Nu kan du lyssna på Falupodden, en radiosändning, som du kan ladda ner och lyssna på i din telefon, dator eller läsplatta. Tanken bakom Falupodden är att diskutera näringslivsfrågor och aktuella ämnen som berör Faluborna, samt ge en bredare bild av vad som händer inom Falu kommun.
RSS Feed
Falupodden
2019
August
June
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: October, 2016
Oct 25, 2016

Såväl Mia Spange som Annika Petersson har sitt konstnärskap som en förutsättning för sin verksamhet, och utan detta hade de troligen heller inte varit företagare. Dom gillar företagarlivet, och tycker att det finns såväl för- som nackdelar. Men de goda sidorna väger över.

Hör Mia och Annika berätta om framtidsdrömmar och utveckling. Programledare: Pelle Marklund. Vinjettmusik Erik Jansson. Cirka 22 minuter långt.  

Oct 18, 2016

I det här avsnittet av Falupodden får vi höra Laila Edholm som är Falu kommuns mångfaldskommunikatör. Laila berättar bland annat om situationen för de flyktingar som kommit till Falu kommun och kommuninnevånarnas stora engagemang, kommunens ansvar och hur alla jobbar för att hjälpa.

Programledare: Niklas Lind. Vinjettmusik Erik Jansson. Cirka 31 minuter långt.      

Oct 11, 2016

Möt Sawanee, som kom till Sverige från Thailand, och som nu erbjuder svenskarna genuin thailändsk mat. Hennes inställning i livet ledde till förtagande, vilket hon anser är en krydda i tillvaron.

Sawanee är en entreprenör ut i fingerspetsarna, och har bland andra haft kungen som kund.

Att kunna skratta under arbetsdagen är ett av hennes recept för att nå ett bra resultat.

Programledare: Pelle Marklund. Vinjettmusik Erik Jansson. Cirka 24 minuter långt.    

 

Oct 5, 2016

I det här avsnittet kan du höra Falu kommuns konsumentrådgivare Ellen Gräfnings och skuld- och budgetrådgivare Peter Kindström. De berättar om hur de kan hjälpa till på olika sätt och ger tips hur du som konsument undviker de största konsument- och skuldfällorna.

Programledare: Niklas Lind. Vinjettmusik Erik Jansson. Cirka 23 minuter långt.          

1